Bilete Online


Masajul modern potenţează epuizarea fizică din zilele noastre, cauzate de probleme şi stres, rezolvă durerile reumatice şi musculare datorate lipsei de activitate fizică, a oboselii psihice. Masajul de tonifiere oferă un maxim de vigoare musculară fără a face pentru aceasta un anume efort fizic. Masajul parţial şi de relaxare detensionează mintea şi trupul, oferind momente de linişte şi abandon în gânduri. Problemele legate de prezenţa în exces a toxinelor, se rezolvă prin masajul anticelulitic, oferind pe lângă relaxare şi tonifiere şi un plus de încredere în sine datorat remodelării şi îmbunătăţirii aspectului fizic după un număr de astfel de şedinţe.

Un masaj de orice tip are un efect pozitiv asupra digestiei, circulaţiei, sistemului nervos, cu efecte pozitive în ameliorarea stresului, reducerea depresiei şi a stărilor anxioase, îmbunătăţeşte concentrarea si oferă o relaxare profundă, înlăturând senzaţia de somn în timpul zilei şi insomnia.TIPURI DE MASAJE PRACTICATE

MASAJ ANNIVERSARY - EXCLUSIV

(nu face parte din niciun abonament. va fi platit individual)


Durată - 50 de minute


Pentru a beneficia din plin de o experienţă cât mai placută şi relaxantă, vă propunem un masaj Anniversary complex, creat special pentru a-ţi desfăta corpul, mintea şi sufletul. Scopul acestui tip de masaj este inducerea unei stări profunde de bine, prin relaxarea muşchilor şi eliberarea tensiunii interne. În timpul şedinţelor de masaj se vor folosi uleiuri esenţiale afrodisiace cu extract de ylang-ylang şi patchouli, ce au ca scop stimularea unei stări de euforie, plăcere, bucurie, poftă de viaţă, relaxare şi senzualitate.


MASAJ 4 MAINI - EXCLUSIV

(nu face parte din niciun abonament. va fi platit individual)


Durată - 50 de minute


Masajul la 4 mâini este unul dintre cele mai relaxante tipuri de masaj. Este o tehnică în care doi terapeuți lucrează împreună pentru a vă oferi o senzație unică de relaxare profundă. Masajul simultan va oferi corpului dvs. o atenție și o stimulare de două ori mai mare, ceea ce va
intensifica senzația de relaxare și va reduce tensiunea musculară. Mișcările fluide și ritmice aplicate de cei  doi terapeuți ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce contribuie la oxigenarea și hrănirea eficientă a țesuturilor corpului. 


MASAJ CERVICAL - EXCLUSIV

(nu face parte din niciun abonament. va fi platit individual)


Durată - 20 de minute


Masajul  cervical este un tip de masaj terapeutic care are ca scop  detensionarea. Principalele tehnici de bază ale masajului cervical  constau în presare, frecare şi frământare. Se acţionează, de regulă, pe  zona afectată de durerile cervicale, înlăturând durerile musculare şi  grăbind astfel recuperarea totală a zonei. Scaunul special pentru masaj  este recomandat în această situaţie, întrucât facilitează alinierea  adecvată a coloanei vertebrale. În această poziție, terapeutul poate  masa cu uşurinţă zona capului, gâtului, umerilor și a spatelui.MASAJ GRAVIDE - EXCLUSIV

(nu face parte din niciun abonament. va fi platit individual)


Durată - 50 de minute


Întâlnit adesea şi sub denumirea de masaj prenatal, masajul pentru gravide este extrem de benefic pentru calmarea durerilor lombare sau cervicale, reducerea stresului, eliminarea oboselii, reducerea insomniei, anxietăţii şi a depresiei. În plus, tehnicile de masaj folosite combat apariţia vergeturilor, asigurând elasticitatea pielii. Manevrele de masaj sunt blânde şi relaxante. Se utilizează uleiuri esenţiale şi vegetale bogate în nutrienţi cu extract de ylang-ylang şi pathcouli pentru revitalizarea şi calmarea pielii, şi uleiuri de migdale, măsline, morcov şi struguri care determină tonifierea şi hidratarea intensă a pielii.


MASAJ COPII (7-14 ani) - EXCLUSIV

(nu face parte din niciun abonament. va fi platit individual)


Durată - 50 de minute


Masajul pentru copii constă în mișcări blânde și delicate utilizând uleiuri aromate pentru a relaxa și calma copilul. Este o modalitate minunată de a-i oferi un moment de răsfăț și de atenție specială. Mișcările delicate și ritmice ale masajului, îi ajută pe copii să se relaxeze și să se simtă mai calmi și mai liniștiți, aceasta poate fi deosebit de utilă în cazul copiilor care se confruntă cu anxietate sau agitație. Totodată, mișcările de masaj pot ajuta la stimularea sistemului nervos, a musculaturii și a coordonării motorii a copilului.

MASAJ  FULL BODY - VIP

(face parte din abonamentul VIP 12, GOLD 6 şi SILVER 3)


Durată - 50 de minute


Masajul de relaxare cu aromoterapie face parte din colecţia celor mai apreciate tratamente, fiind folosit în general pentru ameliorarea durerilor, a depresiei şi mai presus de toate, ca răsfăţ spa. Este un masaj revigorant, relaxant şi energizant, ce se bazează pe proprietăţile active ale uleiurilor esenţiale extrase din plante. Masajul se realizează cu uleiuri din plante afrodisiace, având ca efect diminuarea stresului fizic şi emoţional. Textura fină şi mirosul dulce al plantelor tropicale ajută la reducerea stărilor de anxietate şi sprijină activarea simţurilor, calmând tensiunea.


MASAJ TERAPEUTIC PERSONALIZAT - VIP

(face parte din abonamentul VIP 12, GOLD 6 şi SILVER 3)


Durată - 50 de minute


Masajul terapeutic este o metodă de terapie alternativă, adesea folosită în tratarea durerilor. Are ca scop îmbunătăţirea tonusului muscular şi al flexibilităţii muşchilor,  stimularea circulaţiei sângelui şi rezolvarea problemelor circulatorii. Masajul terapeutic este o combinaţie  între masajul de relaxare şi masajul pentru terapie. Uleiurile esenţiale de mentă şi eucalipt intensifică experienţa masajului şi efectele sale terapeutice. Pentru o eficienţă maximă se vor folosi şi uleiuri vegetal de struguri, migdale, măsline şi morcov.


MASAJ SPORTIV- VIP

(face parte din abonamentul VIP 12, GOLD 6 şi SILVER 3)


Durată - 50 de minute


Masajul sportiv a fost iniţial conceput pentru a îi ajuta pe atleţi să se recupereze mai repede după efortul depus şi să aibă o stare bună în timpul antrenamentelor. Acest tip de masaj, pune accent pe prevenirea şi tratarea traumatismelor la nivelul muşchilor, ligamentelor şi tendoanelor. Masajul sportiv nu se adresează doar persoanelor care practică sport de performanţă, ci şi persoanelor care au dureri musculare sau traumatisme la nivelul articulaţiilor. Masajul include o serie de tehnici şi manevre stimulatoare, atingerile fiind în general mai
rapide decât la masajul suedez. Beţele de bambus sunt adesea folosite pentru stimularea circulaţiei şi tonifierea musculaturii. Masajul sportiv de recuperare are ca scop refacerea, detensionarea muşchilor, creşterea flexibilităţii dar şi reducerea oboselii fizice şi mentale.


MASAJ LOMI - LOMI KAHUNA (prosoape umede incalzite) - VIP

(face parte din abonamentul VIP 12, GOLD 6 şi SILVER 3)


Durată - 50 de minute


Este o tehnică de masaj tradițională din cultura hawaiiană, cunoscută și sub numele de "masaj hawaiian". Această formă de masaj este caracterizată prin utilizarea mișcărilor fluide și ritmice, precum și prin utilizarea mâinilor, antebrațelor și chiar a coatelor, pentru a aplica presiune asupra corpului. Masajul Lomi-Lomi Kahuna are ca scop restabilirea armoniei și echilibrului în corp, minte și spirit. Este considerat a fi o experiență holistică și este adesea descris ca fiind o călătorie într-o stare de relaxare profundă și vindecare. La sfârşitul masajului, terapeutul foloseşte prosoape umede pentru senzaţia de curăţare şi relaxare a pielii.  MASAJ ORIENTAL (cu săculeţi de ierburi, 8 plante medicinale) - GOLD

(face parte din abonamentele VIP 12 şi GOLD 6)


Durată - 50 de minute


Terapie pe baza de plante medicinale care ţinteşte reducerea durerilor şi a inflamaţiilor. Masajul se realizează cu ajutorul unor săculeţi din pânză care conţin plante cu rol antiinflamator şi uleiuri aromatice regenerante pentru piele. Săculeții sunt încălziți în prealabil și apoi sunt aplicați pe corp în timpul masajului. În timpul masajului, căldura și substanțele eliberate din săculeți pătrund în piele, eliberând proprietățile terapeutice ale plantelor și uleiurilor aromatice. Săculeţii se stropesc cu puţină apă şi se încălzesc în baie de aburi până la o temperatură suportabilă apoi se masează uşor suprafaţa pielii 5-10 minute. Acest masaj ameliorează durerile musculare, reumatice, oboseala, are efect de reîntinerire şi tonifiere, stimulează circulaţia periferică, circulaţia sanguină, hrăneşte pielea, elimină celulita.


MASAJ PIETRE CALDE / PIETRE RECI - GOLD

(face parte din abonamentele VIP 12 şi GOLD 6)


Durată - 50 de minute


Masajul perfect pentru a alunga oboseala şi stresul, pentru a stimula imunitatea şi pentru a vă energiza întregul corp. După hidratarea corpului cu ulei aromatic, terapeutul va masa întregul corp folosind pietre de bazalt calde urmate imediat de pietre reci. O terapie ideală după o săptămână grea sau înaintea unui eveniment deosebit.


MASAJ CUPPING THERAPY (ventuze silicon) - GOLD

(face parte din abonamentele VIP 12 şi GOLD 6)


Durată - 50 de minute


Terapia cu ventuze (cupping therapy) reprezintă o tehnică de masaj alternativă care implică utilizarea unor ventuze din silicon pe diferite zone ale corpului. Scopul acestui masaj este de a decongestiona țesuturile, de a elimina toxinele și de a le reda mobilitatea, fiind tehnica principală de masaj utilizată în problemele cu celulita. Alături de utilizarea unor uleiuri pentru masaj, această tehnică, ajută la facilitarea drenajului și îndepărtarea deșeurilor toxice din organism, creșterea circulației sanguine în zonele în care sunt aplicate ventuzele. În acest fel având loc hrănirea țesuturilor cu oxigen și cu substanțe nutritive, îmbunătățirea flexibilității țesuturilor și a mușchilor, scăderea durerilor în zone specifice, reducerea tensiunii musculare, precum și scăderea edemului.

MASAJ ANTIINFLAMATOR (cu pietre calde şi trepie cu sare) - GOLD

(face parte din abonamentele VIP 12 şi GOLD 6)


Durată - 50 de minute


O terapie completă pentru starea ta de bine!
Terapia începe prin aplicarea pe zonele dureroase a unui săculeţ cu sare marină caldă, urmată de un masaj cu pietre calde. Sub efectul antiinflamator al sării marine, musculatura se va relaxa şi va beneficia din plin de masajul cu pietre, care va ţinti zonele cu probleme (mai ales contracturile). Terapia se va încheia cu un masaj cranio-cervical cu manevre speciale de relaxare musculară, streching şi presopunctură.


MASAJ ANTISTRES MARCA PLUSAQUA (terapie cu levănţică şi ulei de levănţică) - SILVER

(face parte din abonamentele VIP 12, VIP 6, SILVER 3 şi DAY PASS SILVER)


Durată - 50 de minute


Cel mai popular tip de masaj care relaxează corpul, eliberează mintea de stres şi hidratează pielea cu uleiuri aromatice. Masajul include un ritual aromoterapeutic de îmbăiere a picioarelor în apa caldă cu ulei de levănţică şi ulterior un masaj relaxant al tălpilor. În continuare beneficiaţi de un masaj cu prosoape calde prin tapetare. Pentru o relaxare completă şi neîntreruptă se vor masa cu ulei aromatic picioarele, braţele şi spatele, fără ca dvs. să vă întoarceţi cu faţa în sus.


MASAJ MADEROTERAPIE (se folosesc ustensile speciale) - SILVER

(face parte din abonamentele VIP 12, VIP 6, SILVER 3 şi DAY PASS SILVER)


Durată - 50 de minute


Maderoterapia este un masaj dinamic în cadrul căruia se folosesc anumite ustensile din lemn pentru a stimula și relaxa țesuturile corporale. Aceste ustensile sunt create în diverse forme și dimensiuni, pentru a putea fi folosite pe diferite zone ale corpului. Această tehnică este folosită în special, în tratamentele de remodelare corporală, tonifierea corpului și combaterea celulitei. Totodată, se concentrează pe îmbunătățirea circulației sanguine la nivelul pielii și îmbunătățirea fluxului limfatic.


MASAJ REFLEXO - SILVER

(face parte din abonamentele VIP 12, VIP 6, SILVER 3 şi DAY PASS SILVER)


Durată - 50 de minute


Reflexoterapia este considerată o metodă de tratament alternativă,  neinvazivă şi eficientă, ce presupune aplicarea de către terapeut a unor presiuni, rotaţii, fricţiuni şi mişcări energice cu degetele şi nodozităţile acestora, pe punctele reflexe ale picioarelor, cu intenţia de a
îmbunătăţi circulaţia, de a susţine sistemul imunitar şi de a relaxa pacientul. Efectele terapeutice ale masajului sunt intensificate de  uleiurile esenţiale folosite. Masajul include un ritual aromoterapeutic de îmbăiere a picioarelor în apa caldă cu ulei de levănţică şi aplicarea
unui scrub fin de curăţare. Ulterior, beneficiaţi de un masaj relaxant la nivelul tălpilor şi gambelor.


MASAJ CU LUMÂNĂRI CALDE - SILVER

(face parte din abonamentele VIP 12, VIP 6, SILVER 3 şi DAY PASS SILVER)


Durată - 50 de minute


Considerat un ritual de relaxare, masajul cu lumânări calde a fost conceput pentru stimularea simţurilor şi eliberarea energiilor negative. Procedura constă în utilizarea unei lumânări cu ceară specială din uleiuri esenţiale care, ajunsă la o temperatură optimă se transformă în ulei cu
excelente proprietăţi emoliente şi de relaxare. Pentru o experienţă cât mai plăcută, se vor folosi lumânări din uleiuri de trandafir, cafea, lavandă, migdale dulci şi unt de Shea. Lumânările sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, asigurând o hidratare intensă, relaxare şi calmare a pielii, de lungă durată.