Bilete Online


Piscina exterioară


Din timpuri străvechi, a existat un adevărat cult al apei, asociat cu diverse tehnici de tratament, bazate pe apă, termenul SPA fiind o prescurtare a cuvintelor latineşti „Sanitas Per Aqua” – sănătate prin apă. Apa este elementul ce stă la baza vieţii. Mai mult de 90% dintre oameni au un sentiment foarte plăcut când se regăsesc în apă. În apă, greutatea se reduce drastic eliberând articulaţiile membrelor de sarcină, întărind musculatura prin mişcările făcute în apă. Starea de bine pe care o resimţim când apa ne înconjoară trupul este poate cea mai evidentă dovadă ale binefacerilor pe care aceasta le oferă.

 


Plaja

Pentru un confort maxim, în jurul piscinei, se află plaja dotată cu mobilier atractiv, care cuprinde şezlonguri, umbreluţe şi măsuţe. Bineînţeles că tot aici se află şi barul special amplasat pentru a avea un acces uşor la băuturi răcoritoare, cocktail-uri şi gustări de tip fast-food.

      Aveţi la dispoziţie de asemenea fresh-uri, ceaiuri, cafea, apă, minuturi şi deserturi.Razele solare ajută corpul să producă vitamine ce fortifică corpul, oferă posibilitatea rapidă de a căpăta o culoare plăcută a pielii.' 

Piscina interioara

Diversele tehnici de tratament, bazate pe apă, sunt folosite de foarte mult, apa fiind elementul ce stă la baza vieţii. Mai mult de 90% dintre oameni au un sentiment foarte plăcut când se regăsesc în apă. În apă, greutatea se reduce drastic eliberând articulaţiile membrelor de sarcină, întărind musculatura prin mişcările făcute în apă. Starea de bine pe care o resimţim când apa ne înconjoară trupul este poate cea mai evidentă dovadă ale binefacerilor pe care aceasta le oferă.